Rólunk

 

Cégünk 2011-ben alakult kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozók és alapítványok, egyesületek részére számviteli szolgáltatás biztosítására.

Mindig törekedtünk a legkorszerűbb megoldásokkal segíteni ügyfeleinket, így 2018-ban teljes rendszer és szervezetfejlesztést hajtottunk végre és áttértünk a felhőalapú programokra. Ennek segítségével könnyebb és gyorsabb számlafeldolgozást tudunk nyújtani ügyfeleinknek, valamint olyan többletszolgáltatásokat kinálunk számukra, amelyek eddig csak a nagy vállalkozások számára volt elérhető.

Szakmai tevékenységünk magas szintjét munkatársaink felkészültsége és hosszú, több éves tapasztalata biztosítja, közülük többen regisztrált könyvelők. Kiemelt figyelmet fordítunk a szakmai továbbképzésükre.

Ügyfeleink nagy száma, valamint azoknak  a gazdasági élet gyakorlatilag minden területét felölelő tevékenységi köreik biztosítják számunkra, hogy minden érdeklődő számára a szükséges és elvárható szolgáltatási színvonalat tudjuk biztosítani.

Az újonnan alakuló vállalkozások részére kedvezményes díjért előzetes tanácsadást nyújtunk, amelyet beszámítunk a velünk szerződő ügyfeleink díjába.

Természetesen cégünk rendelkezik szakmai felelősség biztosítással is, amelyet ügyfeleink megelégedettségére az eddig eltelt idő alatt még nem kellett igénybe venni.

Cégünk családias légkörben működik, munkatársaink szoros kapcsolatot tartanak fent ügyfeleinkkel, folyamatosan állunk rendelkezésükre a vállalkozásukat érintő minden kérdés és probléma megoldásában.