Rólunk

 

Cégünk 2011-ben alakult kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozók és alapítványok, egyesületek részére számviteli szolgáltatás biztosítására.

Ennek keretében a könyvelési és bérszámfejtési feladatok mellett munkajogi és egyéb általános jogi tanácsadást is biztosítunk ügyfeleink részére.

Szakmai tevékenységünk magas szintjét munkatársaink felkészültsége és hosszú, több éves tapasztalata biztosítja, közülük többen regisztrált könyvelők. Ügyfeleink nagy száma, valamint gyakorlatilag a gazdasági élet minden területét felölelő tevékenységi köreik biztosítják számunkra, hogy minden érdeklődő számára a szükséges és elvárható szolgáltatási színvonalat tudjuk biztosítani.

Az újonnan alakuló vállalkozások részére kedvezményes díjért előzetes tanácsadást nyújtunk, amelyet beszámítunk a velünk szerződő ügyfeleink díjába.

Természetesen cégünk rendelkezik szakmai felelősség biztosítással is, amelyet ügyfeleink megelégedettségére az eddig eltelt idő alatt még nem kellett igénybe venni.

Cégünk családias légkörben működik, munkatársaink szoros kapcsolatot tartanak fent ügyfeleinkkel, folyamatosan állunk rendelkezésükre a vállalkozásukat érintő minden kérdés és probléma megoldásában.