Szolgáltatásaink

 

 

Teljes körű, felhőalapú könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatást nyújtunk minden gazdasági formában működő vállalkozás számára.

Törekszünk a papírmentes könyvelést megvalósítani, így ha Ön is partnerünk ebben, akkor nem kell a számlákat hozzánk papíralapon elhozni, elég, ha elektronikusan elküldi nekünk.

Sőt, a papír alapú számláihoz, a feldolgozást követően Ön elektronikus hozzáférést kaphat, így azokat bármikor, bárhonnan elérheti, kereshet közöttük.

Az online számlázó programmal készített kimenő számláit elektronikus le tudjuk tölteni, így azzal Önnek nem kell foglalkoznia.

Igény esetén ingyenes online számlázó programot biztosítunk ügyfeleinknek.

Egyéni megállapodás alapján vezetői riportokat adunk vállalkozása számairól, érthetően, hogy a jövőt pontosabban tervezhesse meg.

Ezenkívül:

  • Munkajogi és általános jogi segítséget nyújtunk a vállalkozások létrehozásával, működtetésével, megszűntetésével kapcsolatban.
  • Több éves pályázat írási és menedzsment tapasztalatunk alapján ügyfeleink számára egyaránt segítséget tudunk nyújtani az EU-s pályázatok elkészítésében, megvalósításában, pénzügyi és adminisztrációs feladatainak végzésében.
  • Közbeszerzési  feladatok megvalósításához szakértői tevékenységet biztosítunk.

 Árainkat az általánosan alkalmazott szempontok alapján ügyfeleinkre szabottan alakítjuk ki.

A könyvelési feladatokat az elvégzett munka alapján a könyvelendő tételek darabszáma (bejövő és kimenő számlák bankszámlakivonatok, pénztári bizonylatok, vegyes tételek) alapján sávosan határozzuk meg.

Tájékozódásul néhány példa:

  • egyéni vállalkozásoknak 10.000 Ft+Áfa/hó-tól;
  • KATA adózóknak 5.000 Ft+Áfa/hó-tól;
  • Kft, Bt esetében 20.000 Ft+Áfa/hó-tól.

Az év végi zárás és mérleg elkészítésének elvégzését tartalmazza a havi díj.

 Bérszámfejtési feladatok végzése 3000 Ft+Áfa/hó/fő díjazásért vállaljuk.

 (Érvényes: 2020.01.01-től)