Digitális könyvélés és további okos szolgáltatások az Ön vállalkozására szabva.

Mottónk: Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!

Kapcsolatfelvétel

Szolgáltatásaink

Könyvelési szolgáltatások

A könyvelés feladatai közé tartozik ezen bizonylatok törvények által előírt formában történő rögzítése, a hatóságok felé történő adatszolgáltatás (NAV). A fenti bizonylatok alapján éves beszámoló készítése.

Teljes körű, felhőalapú könyvelést és bérszámfejtési szolgáltatást nyújtunk minden gazdasági formában működő vállalkozás számára Magyarországon bárhol.

Ma már a könyvelés sokkal többet jelent, mint 5 vagy 10 évvel ezelőtt. Emiatt nem minden ügyfélnek van szüksége ugyanarra a szolgáltatásra. 

Ami viszont mindegyik vállalkozás esetében alapszolgáltatásként vehető, az a bizonylatok rögzítése, az időszakosan jelentkező törvényi alapú adófizetések mértékének a megállapítása (pl. Áfa befizetés), valamint az éves beszámoló elkészítése. Ezen felül a vállalkozás tevékenységétől függetlenül számos adatszolgáltatási kötelezettség hárul a könyvelőre.

A könyvelőként akkor tudunk pontosan és jól dolgozni, ha időben és teljes körűen megkapjuk a bizonylatokat, adatokat. 

Mik a legfontosabb bizonylatok?

 • bevételi számla (vevő)
 • kiadási számla (szállító)
 • bankszámla kivonatok adatok 
 • készpénzforgalom bizonylatai (kiadási-bevételi pénztárbizonylat, nyugta)
 • szerződések

A könyvelés feladatai közé tartozik ezen bizonylatok törvények által előírt formában történő rögzítése, a hatóságok felé történő adatszolgáltatás (NAV). A fenti bizonylatok alapján éves beszámoló készítése. 

Ami biztosan nem tartozik a könyvelői feladatok közé:

 • a befogadott számlák valóságtartalmának ellenőrzése (ezért a vállalkozás vezetője felelős)
 • a számlákhoz szerződések, teljesítés igazolások elkészítése, 
 • előző évek ellenőrzése, azok korrigálása, 

Ezenkívül vannak olyan szolgáltatások, amik nem értendők bele a könyvelési alapszolgáltatásba, de ha az ügyfél igényt tart rájuk, akkor azt plusz díjazásért biztosítani tudjuk.

Bérszámfejtési szolgáltatások

A bérszámfejtés a vállalkozások működésének egy jelentős területe, számos részfeladatra bontható. Tőlünk itt is teljes körű segítségre számíthat.

Például az alábbi feladatokban:

 • új dolgozó bejelentése a NAV felé
 • jogviszony változások követése
 • havi bérszámfejtés
 • munkáltató igazolások kiállítása (hiteligényléshez, GYES, GYED, Táppénz igényléshez)
 • dolgozói letiltások nyilvántartása
 • szabadság nyilvántartása
 • kilépő iratok kiállítása
 • alkalmi munkavállalók bejelentése, bérük számfejtése, évi egyszeri alkalommal igazolás a kifizetett összegekről

 

Egyéb szolgáltatások

Továbbá segítséget tudunk még nyújtani pályázatok teljeskörű lebonyolításával kapcsolatban, munkajogi és általános jogi kérdésekben illetve hatékony vezetői riportok készítésében.

Egyéni megállapodás alapján vezetői riportokat adunk vállalkozása számairól, érthetően, hogy a jövőt pontosabban tervezhesse meg.

Munkajogi és általános jogi segítséget nyújtunk a vállalkozások létrehozásával, működtetésével, megszüntetésével kapcsolatban.

Több éves pályázatírás és menedzsment tapasztalatunk alapján ügyfeleink számára egyaránt segítséget tudunk nyújtani az EU-s pályázatok elkészítésében, megvalósításában, pénzügyi és adminisztrációs feladatainak végzésében.

 

Működésünk legfontosabb ismérvei

Papírmentes iroda

A rendelkezésre álló eszközökkel ma már nem kell a bizonylatokat, iratokat papír alapon összegyűjteni és eljuttatni hozzánk. Az elektronikus kapcsolattartáshoz rendelkezésre állnak megfelelő alkalmazások, melyek segítségével a iratok eljuttatása és feldolgozása lehetővé teszi a papírmentes iroda kialakítását.

Tudjon meg többet...

Törekszünk a papírmentes könyvelést megvalósítani, így ha Ön is partnerünk ebben, akkor nem kell a számlákat hozzánk papír alapon elhozni, elég, ha elektronikusan elküldi nekünk.

Sőt, a papír alapú számláihoz, a feldolgozást követően Ön elektronikus hozzáférést kaphat, így azokat bármikor, bárhonnan elérheti, kereshet közöttük.

Az online számlázó programmal készített kimenő számláit elektronikusan le tudjuk tölteni, így az automatikusan tud a könyvelésbe kerülni, ezzel munkát és időt spórolva.

Banki kivonatokat az ügyfél meghatalmazásával szintén le tudjuk kérni a legtöbb banktól, ezek köre a jövőben tovább bővül. Ennek előnye, hogy emberi beavatkozás nélkül juthat a könyvelés a bankszámla történethez. Az ily módon lekért bankszámla adatokhoz mind az ügyfél mind a könyvelő hozzáfér

Felelősségbiztosítás

Cégünk rendelkezik átfogó szakmai felelősségbiztosítással is, amelyet ügyfeleink megelégedettségére az eddig eltelt idő alatt még nem kellett igénybe venni.

Teljes körű integráció

Egy olyan rendszerben ahol a különböző alkalmazások között az adatcsere könnyedén meg tud történni, rengeteg új, kiaknázható lehetőség jelenik meg. Ezek a lehetőségek egyaránt segítik a vállalkozásokat, a könyvelőket és az államot is.

Tudjon meg többet...

A jelenlegi fejlesztések a vállalkozások könyvelésével kapcsolatos területeken (NAV, online számlázók, könyvelőprogramok és azokhoz kapcsolódó egyéb programok) mind afelé tartanak, hogy egy egymással összekapcsolódó rendszerként adatokat továbbítsanak egymásnak.

Ez jó az államnak, mert átláthatóbb lesz a gazdaság, nőnek az adóbevételek, de ugyan így jó a könyvelőknek is, hiszen számos részterületen gyorsabb és pontosabb szolgáltatásokat tudnak nyújtani az ügyfeleiknek, sőt olyan új szolgáltatások biztosítása is lehetségessé válik, amelyek korábban csak a nagyvállalatok komplex vezetésirányítási rendszerei biztosítottak.

Mindezek eredményeképpen jó az ügyfeleknek is, hiszen végeredményben sokkal több lehetőségük lesz a vállalkozásuk sikeresebb működtetésére. Ez egy win-win szituáció.

Elérhetőségünk

Con-Ceptus Kft.

1066 Budapest Weiner Leó u. 12

  Küldjön üzenetet egyszerűen

  Adatkezelés