Érdekel, hogyan alakul át a könyvelés

a digitális fejlődésnek köszönhetően?

Szívesebben dolgoznál egy innovatív – amit csak lehet digitalizálunk –könyvelőirodában, mint az évente egymillió kilogramm papírt felhasználó – „ha ki van nyomtatva az a biztos” – típusú könyvelőnél?

Szívesebben dolgoznál egy innovatív – amit csak lehet digitalizálunk –

könyvelőirodában, mint az évente egymillió kilogramm papírt

felhasználó – „ha ki van nyomtatva az a biztos” – típusú könyvelőnél?

Akkor nálunk a helyed!

Mikor érdemes hozzánk jelentkezned?

Akkor, ha…

Z

egészen biztos nem akarsz egy apró kis fogaskerék lenni egy óriási szervezetben

Z

sokkal jobban vonz az, hogy egy közvetlen hangulatú, pár fős belvárosi irodában saját asztalod van, saját felelősségi körrel és mindenki ismer név szerint mindenkit

Z

részt szeretnél venni abban, hogyan lép a könyvelőszakma egy digitalizált, adatvezérelt, a vállalkozásokat tanácsadással, erős szakmai háttérrel támogató új szintre

Ennek biztosítéka a szakmai vezetőnk, Erika,

aki nem csak nyitott a fejlesztésekre, egyenesen keresi mit és hogyan lehetne modernebb módon, a vállalkozásokat sokkal inkább támogató módon kivitelezni

„Nagyon tetszik, hogy végre nem karvédőben kopácsoló könyvelők vagyunk, sokkal inkább tanácsadókká váltunk, akik biztosíthatják a kisvállalkozásoknak is azt a pénzügyi-gazdasági jövőtervezést, ami régen kizárólag a nagyvállalatok kiváltsága volt.”

Milyen munkakörbe jelentkezhetsz most hozzánk?

Bérszámfejtő

Nem fogjuk itt leírni neked, hogy mit csinál egy bérszámfejtő, mert ha bérszámfejtő vagy – akkor is ha még nem dolgoztál több évet ezen a területen, csak megtanultad -, akkor pontosan tudod mit csinál egy bérszámfejtő.

Ehelyett inkább azt szeretnénk elmondani neked, hogy milyen velünk dolgozni.

E

A belvárosban, nagyon jól megközelíthető helyen van az irodánk, ahova azt szeretnénk, hogy az első pár hónapban minden nap járj be dolgozni, aztán ahogy Te jobban szeretnéd, kialakítjuk az irodai / home-office munkavégzés folyamatait.

E

Nem irodaházban vagyunk, hanem egy otthonos lakás-irodában. Ezt azért szeretjük, mert teljesen felszerelt a konyhánk, így sokszor előfordul, hogy együtt reggelizünk vagy ebédelünk.

E

Kifejezetten szeretjük azokat az új kollégákat, akiknek még nincs több tíz éves tapasztalatuk. Van türelmünk megtanítani a szakma csínját-bínját. Ehhez csak nyitottnak kell lenned arra, hogy sokféle digitális felületet és rendszert használunk. Akkor fogod jól érezni magad, ha nem félsz ezektől, sőt kifejezetten vonz téged, hogyan lehet a felhős szolgáltatásokat, a digitalizációt a lehető legmagasabb szinten használni.

E

Természetesen vannak olyan munkafolyamatok, amik törvényi kötelezettség miatt nem ilyen izgalmasak, ott szükség lesz a monotonitástűrésedre.

E

Az ügyfeleinkkel jellemzően írásban tartjuk a kapcsolatot, tehát nem kell attól tartanod, hogy egész nap csörög a telefon valami újabb ügyfél kéréssel és emiatt nem tudsz az érdemi munkára koncentrálni.

E

Mivel az ügyfeleink igényei az elsők, ezért el kell tudnod azt fogadni, hogy minden ügyfelünk kicsit más, rugalmasnak kell lennünk, mert az fontos, hogy betartsuk és betartassuk a szabályokat, viszont az legalább ennyire fontos, hogy a kereteken belül legyen bennünk annyi rugalmasság, ami könnyebbé teszi az ügyfél számára a teljesítéseket.

Irodavezető

Kezdésnek napi 4 órás munkaviszonyba keressük azt a tűzről pattant támogatónkat, aki szívesen menedzseli egy olyan könyvelőiroda mindennapjait, ami szélsebesen tart a jövő kihívásainak megfelelő munkahely kialakítása felé.

Több munkatársunk távmunkában dolgozik, de szeretnénk a belvárosi irodánkba valakit, aki minden nap bejönne 4 órában azzal a céllal, hogy kézben tartsa a dolgainkat. El lett-e minden végezve, le lett-e adva, be lett-e kérve, megérkezett-e, fel lett-e adva, ki lett-e küldve…

E

Megvannak a jól működő folyamataink, ezeket kell nyomonkövetni, emlékeztetni a kollégákat ha kötelezettségük, esetleg elmaradásuk van.

E

Nem azt szeretnék, hogy ostorral csapjon szét valaki az egyébként korrekt és ügyes kollégáink között.

E

Azt szeretnénk, ha lenne egy olyan munkatársunk, aki átlátja a dolgainkat, nem rest emlékeztetni, észben tartani, támogatni.

E

Kifejezetten szeretjük, ha mániákus vagy a hiba keresésben, azonnal kiszúrod, ha valami nincs kipipálva, elkészítve, kitöltve.

E

Az fontos, hogy olyan legyél, aki nem akad ki attól, ha Era, a főnök – aki sokkal inkább csapattárs és vezető – már megint valami merőben innovatív, új dologgal jön. Mivel Te látsz rá a teljes működésre, a folyamatokra, a munkatársaink leterheltségére, így bátran beszéld meg ilyenkor Erával, hogy ez az új ötlet hogyan és mikor hozható be a csapatnak, hogy ne tehernek érezzék, hanem egy szuper dolognak.

E

Mivel az ügyfeleink igényei az elsők, ezért el kell tudnod azt fogadni, hogy minden ügyfelünk kicsit más, rugalmasnak kell lennünk, mert az fontos, hogy betartsuk és betartassuk a szabályokat, viszont az legalább ennyire fontos, hogy a kereteken belül legyen bennünk annyi rugalmasság, ami könnyebbé teszi az ügyfél számára a teljesítéseket.

Akkor érdemes jelentkezned hozzánk, ha …

olyan munkahelyet keresel, ahol …

Z

fontosabb az ember, mint általában a munkahelyeken

Z

mindent meg lehet beszélni

Z

mindenki arra törekszik, hogy az ügyfélnek a lehető legjobb
szolgáltatást nyújtsa, a lehető legrövidebb időn belül

Szóval ha egy kis létszámú szupercsapat nagyon is meghatározó tagja akarsz lenni, itt a helyed nálunk!

Lépj velünk kapcsolatba!

Melyik állásra jelentkezel?